Image Alt
  >  About Us
Het ontstaan van Lauraqua Mermaids

Achter Lauraqua Mermaids staan twee personen met een passie voor zeemeerminnen: Stefanie en Laura. Stefanie, dat ben ik. Mijn benen doen een vreugdedans bij elke bestelde zeemeerminstaart, en het zijn mijn handen die elke bestelling liefdevol inpakken. Het brein achter de webshop is echter mijn dochter, Laura. In 2016 ontdekte Laura de fascinerende zeemeerminnengemeenschap via YouTube. Ze werd meteen verliefd op deze magische wereld en was vastberaden om haar eigen zeemeerminstaart te hebben. Als moeder wilde ik haar droom waarmaken, maar het vinden van een staart in Europa was toen nog lastig. De zeemeerminnengemeenschap was klein, en ik besloot dit gat in de markt te vullen door Lauraqua Mermaids op te starten. Mijn missie was om toekomstige zeemeerminnen te helpen hun droom waar te maken. Mijn zoektocht naar kwaliteitsvolle staarten begon in Zuid-Afrika, met een beperkte collectie van drie kleuren. Nu, jaren later, is de gemeenschap gegroeid en is het assortiment uitgebreid. Dankzij Laura's passie ben ik in dit avontuur gerold. Het is geweldig om samen met haar plezier te hebben en veilige producten aan te bieden. Laura test met enthousiasme de zeemeerminstaarten en is een ervaringsdeskundige die ons helpt alleen de beste producten in de webshop aan te bieden.

Ontdek de betoverende wereld van zeemeerminzwemmen met onze prachtige collectie zeemeerminstaarten. Duik in het plezier van zwemmen terwijl je eruitziet en voelt als een echte zeemeermin of -man.

Ervaar soepele en gracieuze zwembewegingen met onze kwaliteitsvolle flexibele monovinnen. Ontworpen voor comfort en wendbaarheid, laten ze je moeiteloos door het water glijden en de magie van zeemeerminzwemmen beleven.

Omring jezelf met de gezelligheid van de zeemeerminnenwereld met onze zachte en knuffelbare zeemeermindekentjes. Perfect voor ontspannen momenten op de bank of als een uniek cadeau voor zeemeerminliefhebbers.

Laat de verbeelding van kinderen tot leven komen met onze schitterende collectie zeemeermin verkleedjurken. Perfect voor verkleedpartijen, feestjes of gewoon om de dagelijkse magie te omarmen. Onze verkleedjurken zijn gemaakt van comfortabele materialen en bevatten prachtige details, waardoor elk kind zich kan onderdompelen in de betoverende wereld van zeemeerminnen.

Duik in stijl met onze unieke zwembrillen, ontworpen om niet alleen comfortabel te zijn, maar ook om een vleugje persoonlijkheid toe te voegen aan je zwemervaring. Kies uit een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen om je zwemsessies extra bijzonder te maken.

Drijf op de golven van je dromen, laat de diepte van je verlangens je dragen, en omarm de magie van zeemeerminzwemmen, waar elke beweging een verhaal vertelt en de zee fluistert van vrijheid en betovering