Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Bij twijfel tussen twee maten raden wij aan om de grootste maat te nemen.

Neen, Lauraqua Mermaids is een online winkel. Soms staan wij op beurzen of toveren we ons huisje om tot een winkeltje.

Hou hiervoor onze Facebookpagina in de gaten.

Het is mogelijk om een zeemeerminnenstaart zonder monovin te kopen. Gelieve ons een bericht te sturen via het contactformulier.

Verzenden & retourneren:

Standaard verzending:

België: 6,50€ 

Nederland: 10€

Bij een pakketzending krijg je altijd een Track & Trace code geleverd van Bpost in de bevestigingsmail van jouw bestelling. Zo kun je altijd zien wanneer jouw bestelling wordt geleverd. Een standaard levering duurt 1 a 3 werkdagen. Indien je niet thuis (of op het adres dat je opgegeven hebt) bent bij de aflevering, dan zal de chauffeur een briefje in de brievenbus achterlaten. Je kunt je pakket dan afhalen in het postkantoor, een Bpost afhaalpunt of een Bpack 24/7 automaat.

Dit kan zeker. Maar alleen op afspraak. U kan deze optie aanduiden bij het afrekenen.

Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Het kan helaas voorkomen dat jouw bestelling beschadigd raakt tijdens de verzending. Als klant kun je hier natuurlijk niets aan doen. In dat geval vragen we je direct contact op te nemen met ons. Dan zoeken we met jou naar de beste oplossing.

Artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Alleen artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met de factuur of het aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

In geen geval zullen worden teruggenomen:

– gebruikte, bevuilde, beschadigde en onvolledige artikelen

– artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd

Wij raden u ook aan met het oog op het hygiënisch aspect, steeds ondergoed aan te houden bij het aanpassen van de zwembroek.

Als u uw artikel wilt ruilen voor een andere maat, wilt u dan zo vriendelijk zijn ons eerst even via het contactformulier in te lichten? U  kunt uw artikel retourneren en dan een nieuwe bestelling plaatsen. Zodra wij het artikel in goed staat ontvangen hebben storten wij het bedrag van het artikel onmiddellijk terug op uw rekening. De kosten van retourzending zijn voor de rekening van de klant.

De consument heeft het recht Lauraqua Mermaids mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.
Klanten die van het verzakingsrecht gebruik wensen te maken, moeten binnen de 14 kalenderdag vanaf de levering contact opnemen met Lauraqua Mermaids en de goederen binnen de 20 dagen vanaf de levering van de goederen op hun kosten terug bezorgen aan Lauraqua Mermaids.

Staat je vraag hier niet tussen?
Contacteer ons via het contactformulier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Let's get social

Volg Lauraqua Mermaids op social media en blijf op de hoogte van acties en kortingen.