Image Alt
  >  Over ons

Over Lauraqua Mermaids

Wil je net zo sierlijk als Ariel door het water glijden? Wil je het zwembad betoveren met je prachtige zeemeerminstaart? Wil je in en naast het water eruitzien als een echte zeemeermin? Dan ben je ongetwijfeld klaar voor een spetterend zeemeerminnenavontuur.

Bij Lauraqua Mermaids vind je alles om jezelf om te toveren in een prachtige zeemeermin of zeemeerman.

 

Wat kan je vinden bij Lauraqua Mermaids?

  • Prachtige zeemeerminstaarten, zodat je eruitziet als een echte zeemeermin of -man. Ook een bijpassende bikini en zwembril kan je hier vinden.
  • Kwaliteitsvolle en flexibele monovinnen die je helpen om als een sierlijke zeemeermin of -man door het water te zweven.
  • Spetterende accessoires waardoor je ook naast het water je zeemeerminnen-levensstijl kan verderzetten.
  • Voel je je in bed of relaxend op de zetel ook graag als een vintastische zeemeermin? Neem dan eens een kijkje tussen de kleurrijke knuffelstaarten.


Ik wil een zeemeerminstaart

 

 

Het ontstaan van Lauraqua Mermaids

Achter Lauraqua Mermaids zitten twee personen met een hart voor de zeemeerminnengemeenschap: Stefanie en Laura. Stefanie, dat ben ik. Het zijn mijn benen die bij elke bestelde zeemeerminstaart een happy dance doen. En het zijn mijn handen die elke bestelling met veel liefde inpakken en versturen. Maar het brein achter deze webshop is mijn dochter Laura.

Laura en haar droom

In 2016 ontdekte mijn dochter de fascinerende zeemeerminnengemeenschap. Op YouTube bekeek ze filmpje na filmpje waarin zeemeerminnen hun kunsten tentoonspreidden. Het zal je vast niet verbazen als ik zeg dat ze meteen verliefd was op deze magische nieuwe wereld.

En zoals dat gaat wanneer kinderen een nieuwe fascinatie ontdekken, was ook Laura vastberaden om er zich volledig in te verdiepen. Maandenlang bleef ze de oren van mijn hoofd zeuren om haar eigen zeemeerminstaart. En als mama wilde ik maar al te graag haar droom waarmaken, maar dat bleek niet zo makkelijk te zijn.

  

Op zoek naar zeemeerminstaarten

De zeemeerminnengemeenschap in de Benelux was op dat moment nog heel klein en een zeemeerminstaart kon ik niet vinden in Europa… Ik was ervan overtuigd dat Laura niet de enige was die met een hart vol dromen op zoek was naar een prachtige staart. Daarom besloot ik om dit gat in de markt zelf op te vullen en deze spetterende webshop op te starten. Mijn missie: toekomstige zeemeerminnen helpen om hun droom waar te maken.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik startte mijn zoektocht naar leveranciers van kwaliteitsvolle en veilige zeemeerminstaarten, maar dat liep niet meteen van een leien dakje. Zeemeerminstaarten waren toen nog heel nieuw, waardoor mijn eerste collectie helemaal vanuit Zuid-Afrika kwam. En die eerste collectie was dan ook nog eens redelijk beperkt: drie kleuren, that’s it. Ondertussen zijn we enkele jaren verder. De zeemeerminnengemeenschap is gegroeid, en daarmee is het assortiment van Lauraqua Mermaids ook alleen maar groter geworden.


Laura als ervaringsdeskundige

Dankzij mijn dochter ben ik in dit zeemeerminavontuur gerold en het voelt geweldig om dit plezier samen met haar te kunnen delen. Het is trouwens handig om een echte zeemeermin in huis te hebben. Ik vind het namelijk belangrijk om enkel de veiligste producten in mijn webshop aan te bieden. En Laura is daarbij een grote hulp: ze staat telkens te springen om de zeemeerminstaarten te testen en is hierin een echte ervaringsdeskundige.

Wil jij ook in een zeemeerminavontuur duiken?


Ik wil een zeemeerminstaart