Image Alt
  >  Achter de schermen   >  Laura is een echte zeemeermin!

Laura is een echte zeemeermin!

Oh wat een avonturen beleven we als zeemeerminnen! Zelfs tijdens deze gekke coronatijden blijven we vrolijk en creatief. Ondanks de sluiting van de zwembaden, hebben we niet stilgezeten! . Wie zei er dat zeemeerminnen niet productief kunnen zijn in quarantaine? Wij bewijzen het tegendeel!

The Mermaids mermaid convention 2021

Ik heb leuk nieuws te vertellen over Laura en haar zeemeerminnenavonturen! Onlangs heeft Laura haar passie gevonden in het zeemeerminzwemmen en droomt nu van een professionele carrière als zeemeermin. Maar natuurlijk gaat veiligheid bij ons voor alles, dus was het hoog tijd voor een freedive cursus. Want met een goede opleiding kan je pas echt schitteren als zeemeermin, toch?

Maar deze was niet zomaar een cursus, nee hoor! Dankzij Mermaid Evi hebben we een speciale SSI-opleiding gevolgd, helemaal gericht op zeemeerminnen. We moesten voor deze cursus maar liefst drie keer naar Nemo33 in Brussel en heeft Laura zelfs twee keer een online cursus gevolgd. (Dit was natuurlijk nog voor de tweede sluiting van de zwembaden.)

En waarom al die moeite? Wel, omdat Laura volgend jaar mag deelnemen aan The Mermates mermaid convention in Beringen, een grote zeemeerminbijeenkomst met deelnemers van over de hele wereld! Is dat geen droom die uitkomt? Wij zijn alvast super enthousiast!

 

Tijdens de cursus leerde Laura niet alleen hoe ze als een echte zeemeermin kan zwemmen, maar ook wat er nodig is om veilig te blijven tijdens haar diepe duiken. Want geloof ons, de zeebodem kan soms héél ver weg lijken! Gelukkig kreeg Laura alle tips & tricks van Mermaid Evi en leerde ze alles over de veiligheid. Zo weet ze nu bijvoorbeeld precies welke monovinnen ze wel en niet kan vertrouwen. Want zeg nu zelf, niets is zo vervelend als een kapotte monovin tijdens het zwemmen, toch? Gelukkig was de Kuaki Mermaids monovin die ze gebruikte, goedgekeurd door niemand minder dan Mermaid Evi herself. Dat is nog eens een geruststelling!

Goede punten voor Lauraqua Mermaids!

Laura heeft niet alleen geleerd welke monovinnen veilig zijn om diep te duiken, maar ook hoe haar eigen lichaam zich gedraagt tijdens het duiken en wat de belangrijkste veiligheidsregels zijn. Bovendien heeft ze geleerd hoe ze haar oren moet klaren om schade te voorkomen. Kortom, ze is helemaal klaargestoomd om als een echte zeemeermin veilig de diepte in te duiken. En dat is niet alleen superleuk, maar ook nog eens heel

nuttig!

Fier!

 

Laura heeft het voor elkaar gekregen om 5 meter diep te freediven met haar monovin! En ja, ik ben weer een ontzettend trotse

(zeemeerminnen)moeder. Ze heeft hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Nu is ze klaar om haar droom na te jagen om een professionele zeemeermin te worden. De freedive cursus was een belangrijke stap in haar opleiding en het heeft haar veel geleerd over de veiligheid

sregels en technieken voor diepduiken. Ik ben benieuwd waar haar avonturen haar nog zullen brengen

 

Geslaagd!

 

 

Hooray! Laura is officieel een gecertificeerde zeemeermin! 😍 We zijn zo trots op haar prestatie en kunnen niet wachten om haar te zien zwemmen als een pro op de volgende Mermates convention in Beringen. Wie weet ontmoet ze daar wel andere zeemeerminnen van over de hele wereld!

Als je ook geïnteresseerd bent in deze speciale SSI mermaid opleiding, dan raden we je zeker aan om contact op te nemen met Mermaid Evi voor meer informatie. Ze is niet alleen een fantastische instructeur, maar ook een zeemeermin-expert die je alle ins en outs kan leren over veilig en professioneel zeemeerminzwemmen.🧜‍♀️

Comments

  • Kathleen VH
    februari 22, 2021

    Echt wel indrukwekkend! Knap om te zien! Dit is echt wel meer dan een beetje spetteren in het water hè?

    Reply

Post a Comment