Image Alt
  >  Achter de schermen   >  Ons bezoek aan Kuaki Mermaids

Ons bezoek aan Kuaki Mermaids

 

Vorige zomer hadden wij de kans om het Kuaki Mermaids bedrijf in het mooie Bocairent, Spanje te bezoeken. Als verkoper van Kuaki Mermaids producten voor meer dan 6 jaar, was het een bijzondere ervaring om het bedrijf achter onze favoriete zeemeerminnenstaarten te zien.

Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd door Vicente, de zaakvoerder van Kuaki Mermaids. Hij gaf ons een rondleiding door het bedrijf en liet ons zien hoe de zeemeerminnenstaarten met de hand worden gemaakt en bedrukt. Het was fascinerend om te zien hoeveel werk en aandacht er in elk detail van de zeemeerminnenstaarten wordt gestoken. Ik voelde me echt ondergedompeld in de magische wereld van zeemeerminnen.

Foto: Links Vicente (Kuaki) en rechts.. dat ben ik ;))

 

 

Na de rondleiding bezochten we het prachtige stadje Bocairent. Het is een verborgen parel in Valencia, omringd door schilderachtige heuvels en groene bossen. De middeleeuwse architectuur en smalle straatjes zorgden voor een authentieke Spaanse sfeer. We hebben genoten van een heerlijke lunch op een terrasje en genoten van het uitzicht op de bergketens.

 

Het was een onvergetelijke ervaring om het Kuaki Mermaids bedrijf te bezoeken en het charmante stadje Bocairent te verkennen. Het heeft ons een nog grotere waardering gegeven voor de prachtige zeemeerminnenstaarten die wij verkopen en de toewijding van het Kuaki Mermaids team voor het creëren van deze magische producten. Wij kunnen niet wachten om terug te keren naar Bocairent en meer fantastische ervaringen te beleven!

 

Post a Comment