Steun onze Belgische zeemeerminnen.

Wie zijn de mermates?

Mermates is een in 2016 opgericht collectief van zeemeerminnen in België en Frankrijk. Deze pod is samengesteld uit vijf zeemeerminnen : Celine, Evi, Lelie, Lexie & Naomi. Samen bundelen ze hun krachten om de wereld te betoveren met professioneel zeemeerminvermaak. Boven en onder het water brengen ze magie op allerlei evenementen en zullen ze uw gasten charmeren met hoogwaardig zeemeermin-entertainment.
Deze zeemeerminnen zijn beschikbaar voor onderwatershows, meet-and-greets op het land, privé-evenementen, bedrijfsfeesten, congressen, openingsfeesten, kinderfeesten, fotoshoots, videoclips en meer…

Elke maand kan je ze bewonderen in het grootste overdekte duikcentrum en aquarium van Beringen, België. Een geweldige ervaring voor mensen van alle leeftijden. Mythische wezens die 10 meter diep duiken tussen duizenden vissen. Duikers en snorkelaars kunnen zich aansluiten bij de zeemeerminnen in Todi. Deze prachtige sirenes zijn beschikbaar voor boekingen in zwembaden, aquaria en duiktanks in heel Europa.

https://www.the-mermates.com/

 

Volg onze mermates op You Tube

Steun onze Belgische zeemeerminnen en koop hier hun merchandise!