Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren:

Standaard verzending België (6 euro) & Nederland (9,50 euro)
Verzendingen voor Duitsland, Groot Brittannië en Luxemburg: 14 euro
Voor andere landen binnen Europa: 30 euro
Alle landen buiten Europa: 40 euro

Bij een pakketzending krijg je altijd een Track & Trace code geleverd van Bpost in de bevestigingsmail van jouw bestelling. Zo kun je altijd zien wanneer jouw bestelling wordt geleverd. Een standaard levering duurt 3 a 5 werkdagen. Indien je niet thuis (of op het adres dat je opgegeven hebt) bent bij de aflevering, dan zal de chauffeur een briefje in de brievenbus achterlaten. je kunt je pakket dan afhalen in het postkantoor, een Bpost afhaalpunt of een Bpack 24/7 automaat.

Dit kan zeker. Maar alleen op afspraak.

Gelieve hiervoor een mail te sturen naar info@lauraquamermaids.be

Het kan helaas voorkomen dat jouw bestelling beschadigd raakt tijdens de verzending. Als klant kun je hier natuurlijk niets aan doen. In dat geval vragen we je direct contact op te nemen met ons. Dan zoeken we met jou naar de beste oplossing.

Artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Alleen artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met de factuur of het aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

In geen geval zullen worden teruggenomen:

- gebruikte, bevuilde, beschadigde en onvolledige artikelen

- artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd

Wij raden u ook aan met het oog op het hygiënisch aspect, steeds ondergoed aan te houden bij het aanpassen van de zwembroek

Lauraqua Mermaids
Het Schoolpleintje 38
1982 Elewijt
België

Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Als u uw artikel wilt ruilen voor een andere maat, wilt u dan zo vriendelijk zijn ons eerst even via mail in te lichten: info@lauraquamermaids.be  U  kunt uw artikel retourneren en dan een nieuwe bestelling plaatsen. Zodra wij het artikel in goed staat ontvangen hebben storten wij het bedrag van het artikel onmiddellijk terug op uw rekening. De kosten van retourzending zijn voor rekening van de klant.

De consument heeft het recht Lauraqua mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.
Klanten die van het verzakingsrecht gebruik wensen te maken, moeten binnen de 14 kalenderdag vanaf de levering contact opnemen met Lauraqua en de goederen binnen de 20 dagen vanaf de levering van de goederen op hun kosten terug bezorgen aan Lauraqua.