About me

 

Hallo, wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten!

Mijn naam is Stefanie en ik woon samen met mijn vriend Pieter, dochter Laura, pluszoontje Mats en onze kat Lientje in Elewijt. Op 2 januari 2016 opende Lauraqua Mermaids haar virtuele deuren.

Het idee om deze spetterende webshop te beginnen is gekomen door mijn dochter die helemaal gek van zeemeerminnen is. Ze had op het internet een aantal zeemeermin video’s ontdekt en natuurlijk wilde zij ook wel zo’n mooie zeemeerminnenstaart. We ontdekten al snel dat een zeemeerminnenstaart  niet zo makkelijk  te vinden was binnen Europa. Natuurlijk gaf ik het niet zomaar op en begon ik te zoeken naar leveranciers. Zo is het balletje aan het rollen geraakt.

Ondertussen zijn we al een aantal jaren verder en kan ik zeggen dat ik Lauraqua Mermaids nog steeds met veel passie en liefde run.

Omdat bij ons veiligheid op de eerste plek staat, hebben wij er altijd voor gekozen om met gerenommeerde leveranciers uit de zeemeerminwereld samen te werken.

Ik heb al vele dromen mogen laten uitkomen en hoop dit in de toekomst nog meer te kunnen doen. Ik wens je alvast veel plezier als zeemeermin of zeemeerman.

Vergeet me zeker geen foto te sturen van jou met je mooie staart 🙂

Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar: info@lauraquamermaids.be

 

 

Veel liefs,

 

Stefanie

 

Neem een kijkje achter de schermen via onze blog:

NK zeemeermin zwemmen 2019

Posted by admin on  november 1, 2019

0
Category: Blog
Op 27/10/2019 was het eindelijk zo ver, toen vond het NK zeemeermin zwemmen plaats in het Geusseltbad in Maastricht. We waren al twee weken op voorhand bezig met onze Kuaki zeemeerminnenstaart te pimpen. Wel meer dan 500 sequins heb ik er één voor één opgenaaid. Mja… wat je allemaal niet doet voor je kind. 🙂 Maar haar outfit was on point en Laura zag er prachtig uit! Het was de stress en het vele werk

 

Lauraqua mermaids fotoalbum: