About me

 

Hallo, mijn naam is Stefanie, 36 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Pieter, dochter Laura, pluszoontje Mats en onze kat Lientje in Elewijt. Op 22/01/2016 opende Lauraqua Mermaids haar virtuele deuren. Het idee is gekomen door mijn dochter, helemaal gek van zeemeerminnen, had op het internet een aantal zeemeermin video’s ontdekt. En natuurlijk wou zij dan ook zo een mooie zeemeerminnenstaart. We ontdekte al snel dat een zeemeerminnenstaart vinden (binnen Europa) niet zo makkelijk was. Maar we gaven niet op en startte een zoektocht naar leveranciers.

En zo is de bal aan het rollen geraakt. Ondertussen zijn we al drie jaar verder en kan ik zeggen dat ik Lauraqua Mermaids nog steeds met veel passie en liefde run. Omdat bij ons veiligheid op de eerste plek staat, hebben wij er altijd voor gekozen om met gerenommeerde leveranciers uit de zeemeerminwereld samen te werken.

Ik heb al vele dromen laten uitkomen en hoop dit in de toekomst nog meer te mogen doen. Ik wens je alvast veel plezier als zeemeermin of meerman.

Vergeet me zeker geen foto te sturen. 🙂

Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar: info@lauraquamermaids.be

 

Veel liefs,

 

Stefanie

 

Neem een kijkje achter de schermen via onze blog:

NK zeemeermin zwemmen 2019

Posted by admin on  november 1, 2019

0
Category: Blog
Op 27/10/2019 was het eindelijk zo ver, dan vond het NK zeemeermin zwemmen plaats in het Geusseltbad in Maastricht. We waren al twee weken op voorhand bezig met onze Kuaki zeemeerminnenstaart te pimpen. Wel meer dan 500 sequins heb ik er één voor één opgenaaid. Mja… wat je allemaal niet doet voor je kind. 🙂 Maar haar outfit was on point en Laura zag er prachtig uit! Het was de stress en het vele werk

 

Lauraqua mermaids fotoalbum: