Wat maken wij toch leuke zeemeermin avonturen mee. Ondanks Corona proberen we er toch het beste van te maken. Ook al hebben ze voor de tweede maal de zwembaden gesloten. Wij hebben niet stilgezeten. πŸ™‚

The Mermaids mermaid convention 2021

Laura heeft echt haar ding gevonden in het zeemeermin zwemmen en zou graag een professionele zeemeermin worden.Β Omdat veiligheid bij ons op de eerste plaats komt, vond ik dat het tijd was voor een freedive cursus. Ze heeft deze opleiding ook nodig om volgend jaar te mogen deelnemen aan de The Mermates mermaid conventionΒ in Beringen. Een grote zeemeermin bijeenkomst van zeemeerminnen over heel de wereld.

Een droom die voor haar uitkomt.

Dankzij Mermaid Evi konden we deze cursus volgen. Een speciale SSI mermaid opleiding speciaal voor zeemeerminnen. Hiervoor moesten we drie maal naar nemo33Β in Brussel en kreeg Laura twee maal een online cursus. (Dit is nog voor de tweede sluiting van de zwembaden gebeurd.)

Veilige monovinnen
Laura leerde in deze cursus welke monovinnen er veilig zijn. Dat is heel belangrijk als je heel diep wilt duiken. Een slechte monovin kan tijdens het zwemmen breken, wat natuurlijk voor gevaarlijke situaties kan zorgen. De Kuaki Mermaids monovin waar Laura mee zwom, is door mermaid Evi meer dan goedgekeurd.

Goede punten voor Lauraqua Mermaids!

Ook heeft ze geleerd wat je lichaam doet als je zo diep duikt en wat de veiligheidsregels zijn. Ook is het heel belangrijk om je oren te klaren zodat je geen schade aan je oren oploopt.

Fier!

Laura heeft 5m diep leren freediven met een monovin.

Ik mag me weer een hele fiere (zeemeermin) mama noemen.

β€˜Dit is een hele interessante en leerrijke cursus als je wenst verder te gaan in het zeemeermin zwemmen.’

Geslaagd!


Laura is met glans geslaagd en kan zich een echte zeemeermin noemen. πŸ™‚

(Zien we jullie volgend jaar op de Mermates convention in Beringen? ;))

Voor meer info over deze cursus: mermaid Evi